Трима с победи днес и троен възел в челото

Сподели във Facebook
чуруликане на Twitter

Трудно започналият втори ден от програмата на Държавното първенство по ветроходство за клас Optimist в Бургас, завърши с трима различни победители и затегнат, почти Гордиев възел в челната тройка. В първата гонка за деня, Диана Пашова (ЯК Черноморец Бургас) изненада фаворитите и спечели убедително. Във втората се наложи прогресиращият Даниел Йорданов (ОМК Несебър 2000), в в третата победата бе за съотборникът му Владислав Маринов.

Така в челото на класирането, първите трима са събрани в рамките само на четири точки. Лидер е Клемент Саръстов (ЯК Порт Бургас), следван от Радослав Гавраилов (ЯК Кап. Г. Георгиев Порт Варна) и Владислав Маринов (ОМК Несебър 2000). Четвърта в генералното и почти сигурна шампионка при момичетата старша възраст е Калина Маринова (СК Черно море Бриз Варна).

В първенството, което е тест-ивент за Евро 2017 в Бургас, участват 94 състезатели от 12 клуба. Утре в 12.00 ч. са последните стартове в Бургаски залив, награждаването е късният следобед в яхт клуб „Порт Бургас”.

Топ 20

3.8OPTIMIST

 

МОРСКО ЗАСТРАХОВАНЕ


Споделете
Facebook
Twitter