Емоционално обръщение на Кристина Баракова осмисли 36-ата церемония „Златен глобус Кор Кароли”

Сподели във Facebook
чуруликане на Twitter

Емоционално видеообръщение на Кристина Баракова-Албу и 10-годишният й син Александър към участниците в 36-ата церемония по връчване на преходна награда „Златен глобус Кор Кароли” бе гвоздеят тази вечер в ресторанта на Община Варна. Заедно с Адриан Албу те бяха определени от комисията за победител тази година за плаването си от Кюрасао до Бризбън, щат Куинсланд, Австралия (9500 мили).

„Изненадани сме от решението на комисията. Искаме да изпълним мечтата на нашия приятел д-р Нурай Курт и да завършим планираното от него околосветско плаване. Поздравления за екипажа на „Фурия”, весела Коледа на всички”, трогнаха присъстващите с посланието си от борда на „Анка 1” в Голд Коуст Криша и Алекс.

Преходната награда получиха родителите на Кристина.

Грамоти получиха и част от останалите номинирани: яхта “Милена” със шкипер Кирил Киров, Александър Бачев (състезател в клас „Кайтбординг”), Европейското първенство за младежи по ветроходство на клас „420“ и олимпийски клас „470“ с домакин Яхт-клуб „Порт Бургас”, яхта „Фурия” с шкипер Румен Котов и екипаж Деян Зайков, и Валентин Николов.

снимки: petel.bg

МОРСКО ЗАСТРАХОВАНЕ


Споделете
Facebook
Twitter